Zijn eerste Utrecht-wedstrijd

Het blijft lastig: is ie er aan toe, houdt ie het vol? Maar vandaag ga ik de gok nemen, ook omdat een wedstrijd met NEC niet per se helemaal hoeft te worden uitgezeten. Dus als hij het zat is, gaan we gewoon terug naar huis....

Finn is natuurlijk ook nog 'maar' bijna vijf, dus erg veel ervaring met lang stilzitten heeft hij niet. Daarnaast is voetballen nu ook weer niet zo aantrekkelijk voor kinderen met een korte spanningsboog en is het vandaag gewoon 2 graden celcius. Aan de andere kant, hij heeft al eens een volledige bioscoopfilm uitgezeten en een keer moet de eerste zijn. Dan maar vandaag.

Mijn persoonlijke arsenaal aan aanmoedigingen zal ik echter enigszins aan moeten passen. Hier en daar zal ik wat woorden in moeten slikken, in het algemeen pedagogisch belang, zeg maar. Want ik wil de scheidsrechter of de linksback van de tegenstander nog wel eens mijn ongezouten mening geven en dat doe ik niet altijd alsof ik in gezelschap van mijn schoonouders ben, zeg maar.

En zakken vol met snoep. Just in case. Elk gat in de concentratie kan worden 'weggekocht' of weggepoetst met een toffee of stuk chocola. Dus rond de klok van half vijf heeft de man gegeten en gedronken...;)

Er is sinds gisteren echter wel een klein nadeel bijgekomen. De spanning. Qua sfeer is het voor een klein kind handig als er niet teveel sfeer is en spanning op de wedstrijd staat. Maar als AZ, Heracles Almelo en NAC gewoon hun wedstrijden winnen, dan kunnen wij dus vanmiddag alleen maar verliezen. Tenzij we winnen. Laten we het hopen!

Reacties

Anoniem zei…
Veel plezier en succes.
En niet te veel zelf snoepen, van chocolade wordt jij ook niet rustiger ....

Y
Mark zei…
Hoop dat hij niet in slaap gevallen is.
Frank Heukels zei…
Allesbehalve. Hij heeft zich 105 minuten lang opgeworpen als een eenmans snoepdistributiecentrum, klimmend en hangend om, op en over andere toeschouwers, op zoek naar mensen die hem wilden helpen met zijn Bros, M&M's, Winegums, Mentos en Chocolademelk. Hij heeft, kortom, harder gewerkt dan de gemiddelde voetballer op het veld op deze fraaie zondagmiddag....;)

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?