Vroeg, maar gezellig en lekker

Om kwart over acht was het bal vanmorgen. Best vroeg. Finn was al lang beneden, zag ik nadat ik zelf ook had gedoucht aan de 'schade' die hij al had kunnen aanrichten. Ik schat zo vanaf een uur of zeven. Senna kwam met mij mee. Even rustig wakker worden met z'n drieën. Of beter, met z'n vijven, want Bassie en Adriaan waren er ook weer vroeg bij vandaag.

Vooral Senna kan twee a drie keer per dag helemaal op gaan in de DVD's van de clown en de acrobaat die wij hier hebben. Dat zijn er twee, dus veel keus heeft ze niet. Maar dat maakt niet uit. Eindeloos komen de plaaggeest en natuurlijk de legendarische B2 voorbij.

Nu het weer wat warmer weer wordt kunnen we op zondagmorgen ook weer gaan skaten, maar daar hebben we vandaag geen tijd voor. Rowdy is spontaan thuis gekomen gisteren, maar moet/wil vandaag wel gewoon crossen, dus die moet ergens rond elf uur naar de crossbaan worden gebracht.

Vanmiddag komen Jacqueline en Stevie, haar dwergachtig hondje. Jaq en ik gaan naar Buren, nieuwe foto's maken voor het te koop staande huis van mijn vader. De hond blijft achter en mag twee uur lang met de kinderen stoeien. Ik denk dat vooral Stevie blij is als de dag voorbij is en hij weer in de veilige armen van zijn baasje naar huis mag....

En vanavond lekker genieten van Studio Sport. Daar kijk ik nu al naar uit. Ik sta behoorlijk neutraal tegenover Ajax - PSV, maar weet wel zeker dat het echt een leuke wedstrijd gaat worden. En Utrecht heeft al gewonnen, terwijl Man City vanmiddag uit speelt bij Sunderland, dus dat moet ook te doen zijn. Daarna moet ik nog wat huiswerk doen, want morgen begin ik als docent op de Post HBO-opleiding van InHolland en ik moet me nog voorbereiden. Sterker nog, ik moet alle stof nog doorlezen, snappen, uitlegbaar maken en eventueel de powerpoints aanpassen. Lekker relaxed...;) Nu nog wel.

Reacties

Anoniem zei…
Heb net zitten genieten (!) van gratis sport1, maar kan toch niet zeggen dat het een overtuigende performance was van Man C ....
Voor t schoppen zijn ze iig allemaal in de leer geweest bij onze grote vriend De J.

Y
Frank Heukels zei…
Ik heb het zelf niet gezien, maar zag de kaartenregen inderdaad langzaam gestalte krijgen op internet... Maar wat ik ervan heb gezien en gelezen, de laatste maanden, is het inderdaad een wonder dat ze zo hoog en goed staan. Het voetbal houdt zelden over (behalve bij Chelsea, 2-4) en het is meestal een oprisping van Tevez of Adebayor die het verschil brengt. Maar ja, vierde is vierde en met een wedstrijd in te halen is er wat marge tegenover vooral Tottenham. Ik ben benieuwd.

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?