Omroepen maken House volgen onmogelijk

Al sinds enkele jaren wordt de Amerikaanse televisieserie House in Nederland uitgezonden door zowel RTL5 als SBS6. En wat een drama is dat!

We hadden als volgers natuurlijk al de nodige ervaring opgedaan met het (pogen tot) volgen van CSI, in al haar varianten. Ook daar zijn wij inmiddels van afgestapt, om de doodeenvoudige reden dat we niet meer wisten wat nu herhaling en wat nieuw materiaal was. Daarnaast wist RTL het ook met CSI voor elkaar te boksen om in een week tweemaal dezelfde variant te programmeren, naast al haar broers en zussen. Niet meer te doen dus.
Met House overkomt ons nu hetzelfde. Kap daarmee! Op dinsdagavond komt de weledelgeleerde dokter langs op SBS6 en het is mij niet eens duidelijk of dit het nieuwe of het laatste seizoen is. Op donderdag zien we de geboren cynicus op RTL5 en ook hier ontbreek elk spoor van duidelijkheid. Het is verdomme al lastig zat eenmaal per week op een vaste tijd een geweldige serie te volgen. Laat staan tweemaal, op twee verschillende tijden en elk uit een verschillend seizoen.

Het genot zit 'm deels ook in de schaarste, dus stop met die verwarrende programmering en kies een tijd van het jaar en een net om een volledig seizoen van House uit te zenden. Dan kun je altijd twee maanden later nog eens de herhalingen laten zien.

Reacties

Anoniem zei…
Mmmm ik merk wat irritatie .... deze komt mij niet onbekend over!

Ik dacht nl dat sbs6 op donderdag (of binnenkort op donderdagen?) nieuwe afleveringen gaat uitzenden, maar zeker weten ....

Y
Frank Heukels zei…
Tsja, misschien bij Veronica, op woensdag ofzo. Ik doe maar een gok hoor....

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?