Kim is de mol

Donderdagavond zaten we er helemaal klaar voor. Seline, Rowdy en ik. Rowdy komt er zelfs voor naar binnen als hij buitenspeelt met vriendjes, of ergens achter een Playstation zit ingegraven. Wie is de mol. Een briljant programma en spel dat alweer zijn tiende seizoen beleeft en succesrijker is dan ooit tevoren.
Pieter Jan Hagens past echt fantastisch bij het programma, zoals eerder Karel de Graaff en Angela Groothuiuzen dat ook al deden. De AVRO mag zelfs straffeloos blunderen met de presentatorwisselingen, want de wijze waarop ze niet met Groothuizen doorgingen was verre van chique, maar de 'molgemeenschap' bromde eens en ging weer door met de volgende reeks afleveringen.

Helaas hadden we afgelopen donderdag wel een klein 'verwachtingsmanagement-issue' hier thuis, aangezien wij er van overtuigd waren dat de mol ook bekend werd gemaakt en het daarmee dus einde serie was. Niets bleek minder waar. Frits (Sissing) werd als winnaar onthuld en de eerste gasten uit het begin van de serie zijn al aan het woord geweest op de 'napraat-bijeenkomst'.

Kortom: Sanne (Vogel) of (Kim Pieters) is de mol. Wie van de twee het ook is, ze was briljant. En dat terugzien met alle shots achter de schermen is het echte hoogtepunt elk jaar! Sanne zou briljant zijn omdat ze zich, vooral in het begin, als erg chaotisch, ongestructureerd en wisselvallig meisje presenteerde. Daarnaast straalt de onschuld van haar af. Dat heeft Kim niet, maar op een of andere manier heeft zij toch altijd heel goed de schijn richting Arjen (Lubach), Sanne en Frits weten richten. Ook erg knap. Ik ben hartstikke benieuwd wie het wordt, maar, als gezegd, verheug me het meest op de molacties in beeld. Wij zitten er weer klaar voor!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?