Soms zijn ze zo grappig....;)

Dit is meneer Aart. Meneer Aart woont in Sesamstraat en loopt de meeste tijd knorrend en brommend rond omdat de 'kinderen', Tommy, Ieniemienie en Pino, hem bijvoorbeeld in het lezen van een krant beletten.

Twee weken geleden was ik met de beide kleintjes bij mijn vader. Opa Donald. Erg gezellig en ook zeker weer even gewenst, want erg lang geleden en een nieuw huis in Buren aangeschaft. Dus kijken en klieren. Met een tv zo groot als een gemiddeld zwembad in de huiskamer, was de afstandsbediening snel gevonden en zaten knabbel en babbel al rap stilletjes voor de pit. Tot er een uitriep: "Kijk, opa Donald, hahahahahaha". Het bleek te gaan om meneer Aart in een herhaling (wanneer niet?) van Sesamstraat.

Een paar weken later moet ik er nog om grijzen. Meneer Aart kijkt ook bozer dan hij is, komt zeker niet over als kindervriend, maar perst er toch altijd nog iets functioneels of verantwoords uit. Hij loopt altijd in pak, dat met iets teveel van meneer Aart is gevuld en is volledig grijs. De parallellen zijn er zeker.

Maar ondanks de associatie mag opa Donald toch vooral trots zijn. Hij is, na een jaar of bijna vijf, eindelijk een echte opa voor zijn kleinkinderen. Als er om je gelachen kan worden, tel je mee!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?