De Schopper lijkt zelfs werk te overleven

Ondanks mijn toch wel iets dalende productie in de afgelopen drie weken, heeft maart 2010 een recordaantal bezoekers opgeleverd voor De Schopper. Toch lekker. Waar ik de afgelopen maanden natuurlijk vrijuit en vrij volledig alles het web op slingerde, is daar de afgelopen weken een dalende tendens zichtbaar geweest. Logisch, werken kost veel netto blogtijd.
Maar liefst 325 bezoeken betekent een verbetering van 13 bezoeken ten opzichte van het record uit januari 2010. Waar januari nog bestond uit vooral een aantal dagen met hoge piek, blijkt maart meer de maand van de continuïteit te zijn, met minder hoge pieken en minder diepe dalen. In maart zijn ook ruim 100 pagina's minder bezocht, wat bijzonder is, aangezien ik heb veel meer heb gepost (16 versus 27 berichten).

Een opvallend detail is de herkomst van de bezoekers. Waar de zoekmachine als bron zeer constant is geweest de laatste maanden, laat het 'directe verkeer' (dus de vaste bezoekers) een lichte daling zien en zijn het vooral de 'verwijzende sites' die De Schopper 'bergen' nieuwe lezers opleveren. Daar moet ik mij toch maar weer eens in verdiepen, want hier lijkt sprake van een organisch groeiend geheel waar ik verder niks mee te maken heb (maar wel tevreden naar kijk...;)).

Vergeleken met de laatste post over de statistieken wordt vooral bevestigd dat de post met en over het volledige speelschema voor het WK in Zuid-Afrika de absolute "Topper Der Schoppers" is en blijft. Briljant, terwijl ik het verder verder alleen maar over sex, gokken, porno en films hierover heb.....

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?