Wat een rondje, wat een dag!

Finn is logeren. En hoe. Donderdag is hij met de oppassende tante vertrokken en elke dag als we bellen is het nog geen tijd voor thuis. Er is namelijk jaarmarkt in Leerdam, en de combinatie jaarmarkt en de ultieme verwennende tante is blijkbaar onweerstaanbaar. We missen de man natuurlijk hartstochtelijk, maar het is ook wel heel relaxed bij ons thuis met een kind minder.

Zo was het vandaag voor iedereen negen uur toen we wakker werden. Dat is een prima begin van je zaterdag. Vervolgens ben ik gaan hardlopen, met mijn nieuwe koptelefoontje. Speciaal voor sportende gebruikers ontworpen door Adidas en Sennheiser. En het werkt voorbeeldig en zit muurvast en zonder irritaties. Dat was lang geleden, want met mijn vorige setje duwde ik om de twintig seconden een dopje in mijn oor. Best vervelend.

Een week of drie geleden heb ik een erg groot rondje, vond ik, gelopen. Maar helaas viel mijn routemeter toen uit, dus ik had eigenlijk geen idee van tijd en afstand. Vandaag heeft de gps het volgehouden en blijk ik 16,5 kilometer te hebben gelopen in anderhalf uur. Dat is echt prima, sneller hoef ik niet en meer ook maar zelden. Het betekent tevens dat ik weer op het niveau zit van een jaar of zes geleden. Ik heb er anderhalf jaar over gedaan, maar ik ben blijkbaar weer in staat om een halve marathon in 1 uur en 45 minuten te lopen. Heerlijk gevoel.



Na dit heerlijke rondje was het tijd voor de schoonheidsspecialiste en mijn zeswekelijkse middagdutje. Ook al top. De totale ontspanning, gecombineerd met de gezichtsmassage, verzorgende crèmetjes en de relaxte muziek en dat na een zwaar rondje en aan het einde van je dag. Man, wat een geluk!

We zijn weer helemaal opgelapt. Fit en voorzien van onderhoud. Vanavond ga ik maar weer eens wat muziek downloaden en op de verschillende afspeelunits zetten. Het is X-Factor-weekend, dus ik heb niks over de afstandsbediening te vertellen en zal mezelf moeten vermaken. Het moet niet gekker worden, zoveel mazzel en goed gevoel maakt een mens hongerig naar meer en vooral verwend, hahahaha.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?