Papadag, zo lekker!!

Woensdag, papadag in huize Heukels. Wat een lekker fenomeen, al blijft het frappant dat je er vermoeider uitkomt dan je er ingaat.

Maar vandaag is het erg relaxed. Ondanks het feit dat het voor alle drie nog vakantie is, heb ik er vandaag maar eentje thuis, Senna. Finn logeert bij opa en komt vanavond pas weer thuis. Rowdy is crossen en komt ook pas weer laat terug. In de tussentijd mag ik de hele dag op stap met mijn oh zo humeurige prinsesje.

Want er moet zoals altijd op je enige vrije dag, wel hier en daar wat 'onderhoud' worden gepleegd. Een kapper, een paar zakken kattenvoer, en ik heb nog een verjaardagscadeau (uit mei!!) af te leveren. Dat alles gaan we voor de dame inkleden met een bezoekje aan de speelgoedzaak en het onvermijdelijke Italiaanse ijsje van Carlo op de Neude.

En dat alles in een tempo dat die naam niet eens verdient. Het is inmiddels bijna elf uur, ik sta stijf van de koffie, maar heb nog geen reet gedaan. Toch maar eens beginnen zo meteen. Misschien is dat wel het meest vermoeiende van zo'n papadag, het volledig ontbreken van de druk om iets (op tijd) te doen.... Ondanks de moetjes, de boodschappen en de afspraken die je plant, mist elke verantwoordelijkheid jegens een van deze taken. Want als het niet lukt, doe je het een andere keer.

Eigenlijk moet iedereen om gezondheidsredenen maar altijd zo denken. Ook op kantoor. En dan, langzaam maar zeker, worden we allemaal Belg en hebben we ineens al een paar jaar geen regering meer....;)

Nee, doe dan maar de stress, de verplichting en de druk. Behalve op papadag...!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?