Weekend + zon = Dubbele ontspanning

Wat een genot! Na een tussendagje met veel regen, gisteren, plotseling weer zon. En hoe. Wij mopperen vrij veel en vaak over ons zeer kleine tuintje. Maar de marginale grootte en de beschutting, maken dat we vandaag al volstrekt bevredigend achter konden zitten. Geen wind, alleen de eerste zonuren van 2011 en het gevoel dat de lente en de zomer er nu echt aankomen.

We hebben, na het sportieve programma vanmorgen, dan ook weer heerlijk rustig aan de dag opgestart. Klusjes hier, schoonmaken daar, boodschapjes en toen heerlijk naar de speeltuin in het Griftpark. En dan zit je dus, in tegenstelling tot de afgelopen maanden, gewoon twee uur heerlijk in het zonnetje. De kinderen komen soms langs voor een knuffel, wat zeurwerk of een spelletjes met pa en/of ma en wij genieten met gesloten ogen van het geruststellende gekraai om ons heen en de warme deken over ons gezicht. Zo zalig.

Komende week blijft het dit weer. Blauwe lucht, een temperatuur die zijn best voor ons doet en een vroeg zonnetje als centrum van de belofte die tot en met september gaat worden ingelost. Ik ben er kllaar voor. Wij zijn er klaar voor. Kom maar zon!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?