De onvermijdelijke terugblik

Op 2009, welteverstaan. Dat jullie niet denken dat ik hier de Tweede Wereldoorlog nog eens ga analyseren. Neen, niks van dat alles. Ik wil 'De Schopper does 2009' even doornemen.

2009 Was het jaar van Wilders, de Oranjes, Wesley Sneijder, Barcelona, Rowdy 'Osama bin' Smith (vanwege zijn vermogen zich langere tijd schuil te houden in zijn kamer, aka 'grot') en de Amsterdamse bouwprojecten. Maar ook weer een topjaar voor De Schopper, want voor het eerst in de lange en enerverende historie is een jaaraantal van meer dan duizend bezoekers gerealiseerd. Knap. En dat met vier man.

Even wat feiten en cijfers op een rijtje:
- 1144 Bezoeken
- 162 Unieke pagina's gelezen
- In totaal 1653 gelezen pagina's
- Door 727 unieke bezoekers
- Allen afkomstig uit tien verschillende landen
- 498 Bezoeken kwamen direct (bookmarks, url intypen) binnen, 479 via de verschillende zoekmachines en 167 bezoeken via links op andere sites.
- Dinsdag 28 juli en zondag 8 maart waren de piekdagen, met ieder 12 bezoeken
- Er waren maar liefst 43 dagen met 0 (nul, geen) bezoekers
- 46% Van de bezoekers gebruikt(e) Firefox, 45% Internet Explorer, 5% Safari en 4% Chrome. 2 Bezoeken werden gedaan met Opera.
- Dat alles voor 79 posts, een stijging van iets meer dan 100% ten opzichte van 2008

Leuke getalletjes weer.....;) Statistieken is een machtig en mooi fenomeen. Zeker op internet, waar alles meetbaar is, behalve de kleur van je broek op moment van lezen. Dat volgt misschien nog, ooit.

Vanaf nu gaan we weer vooruit kijken. Te beginnen met 17 januari. Dan wordt eindelijk Utrecht - Twente gespeeld en kan ik mijn gelijk enorm gaan halen, hahahaha. Chuss.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?