Engelse supporters blijven geweldig!!

Dat je eruit vliegt, als FC Utrecht, kan gebeuren natuurlijk. Het gebeurde eervol en met leuke wedstrijden als troostprijs. De finale klap kwam afgelopen woensdag, toen de FC op Anfield Road niet verder kwam dan 0-0 tegen een behoorlijk versterkt B-elftal van Liverpool FC.

Wat me, al tv kijkend en luisterend, opviel, was de ongebreidelde zang vanuit het Utrecht-vak. Echt fantastisch, zoals de meegereisde supporters daar vooral aantoonden dat het echt een paar daagjes uit was voor ze. Dat gold namelijk ook voor de selectie. Je verheugt je erop, speelt een prachtige en misschien ook nog leuke en goede wedstrijd, en geniet vooral van het stadion, de andere ploeg, de andere supporters.

Dat ze al zingend indruk hebben gemaakt, bleek toen er via FC Utrecht Online een mail binnen kwam uit Liverpool:

"Just a quick letter to all your fans . THANK YOU you have been the best supported away team so far and without doubt the loudest It is a great shame you did not qualify and get into the final the atmosphere would have been FAN tastic , sorry to see you leave but there is always next time Keep your noise loud and proud BRILLIANT"

Fantastisch, dat je de moeite neemt je tegenstander te bedanken voor de gezellige avond. Goed, zij zijn wel door en dus iets vriendelijker en zachtmoediger gestemd, wellicht. Maar neem eerst die moeite maar eens. Een complimentje geven is zo makkelijk, en zo weinig mensen doen het. Hulde aan de Liverpool-supporters, voor het vermogen verder te kijken dan blinde clubliefde en te genieten van wat er gebeurt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?