Site statistieken, een update

Even een korte update over de site bezoeken die dit heerlijke kleine blog om de oren vliegen... Toch wel weer een paar statements, niet allemaal even 'hard', maar toch... Leuk...:)

Ten tijden van de laatste post, Google Analytics, had ik in de meetperiode van 10 september tot en met 10 oktober maar liefst 39 bezoekers aangetrokken. Vanaf 11 oktober tot en met gisteren, 18 oktober, is dat aantal nagenoeg verdubbeld. Er zijn er in de afgelopen 8 dagen maar liefst 30 bijgekomen. Een forse stijging.

De ook in deze laatste post genoemde en gebruikte keywords hebben geen enkele, in ieder geval wetenschappelijk te bewijzen, bijdrage aan deze stijging geleverd. Er is niet gezocht of bezocht op basis van de woorden blondes, free, Google analytics, gratis, internet stats, pictures, porn, porno, sex, statistieken, Tour de France, united states, Utah, verenigde staten, video frankrijk of visitors...:)

Waarop dan wel? Nauwelijks te zeggen. Een aantal komt als 'refferal' binnen, dat wil zeggen van sites die een link naar De Schopper opnemen. Zoals A Clear Blue Sky, goed voor twee verwijzingen. Een andere goede en logische entree is uiteraard via de eigen bookmarks of het intikken van de url in de adresbalk.

Kortom: weinig schokkends afgezien van een sterke stijging in het aantal bezoekers. Ook goed!!

Reacties

Arjan Tupan zei…
Altijd leuk, een verdubbeling van je bezoekers. Ik maak dat deze maand ook zelf mee. Heb je ineens het idee dat je het niet helemaal alleen voor jezelf doet, zo'n uitlaatklep bijhouden. Gefeliciteerd, dus.

Oh, en ineens kwamen er ook mensen via De Schopper binnen. Thanks :-).

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?