Kinderen met een webcam....;)

Ergens in december waren de kinderen, zoals gewoonlijk, veel eerder beneden dan de rest van het huishouden. Lees: paps en mams. Dat is, als gezegd, vast gebruik bij ons. 'S avonds leggen we pakjes drinken en koekjes neer, ze begrijpen hoe de TV en de afstandsbediening werken en maken zo de eerste uren van hun dag niet de eerste uren van de onze.

Het scheelt soepel een uurtje of twee, en die netto uitslaaptijd wordt gretig in ontvangst genomen en gebruikt door ondergetekende en liefhebbende echtgenote. Ouder zijn is fantastisch, maar het hoeft tenslotte niet elke dag om 07.00 uur te beginnen.

Aan de ravage, hut, soep (Fristi+spaghetti+chocoladepasta+etc) is vaak wel af te lezen hoe hun ochtend is geweest. Maar een paar weken geleden ontdekten we een prachtige inkijk in hun ochtenden op de computer. Blijkbaar had Finn de cam aangezet en daar vervolgens 18 minuten ochtend samen met zijn zus mee vastgelegd. Gisteren heeft Rowdy het bewerkt en de absolute hoogtepunten leuk gemonteerd. Bij deze:


Vooral van de manier waarop Finn omgaat met het verdriet van Senna is een wijze les. Dus als je me binnenkort 'mondscheten latend' door de stad ziet lopen, weten je hoe het komt en van wie ik het heb.,...

Reacties

ben zei…
Tja, we kunnen veel van onze kinderen leren of ze houden ons bij momenten op een genadeloze manier een spiegel voor. Het is maar hoe je 't bekijkt.

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?