Ahum... Net niet dus...

Geen spektakelstuk dus, Nederland - Slovenië. Maar goed, gewonnen, voor het eerst dapper en onbezonnen het avontuur ingedopen en Robin van Persie geblesseerd. Dat is toch wat.

Die laatste zal ik even toelichten. Geblesseerde voetballers kennen over het algemeen een rustiger seizoen dan hun fitte collega's. Daarnaast komt er een ongekende gretigheid vrij op het moment dat je beroofd wordt van je hobby. Robin van Persie gaat dus gretig, fit en uitgerust aan de start van het Europees Kamoioenschap verschijnen en wordt 'the man to watch'. San Marco kent het fenomeen en kan mijn stelling enkel (leuke woordspeling...!!!) bevestigen.

Over vier weken Luzemburg (moeizaam, weer teleurstellend) oprollen en hopla. Het hoofd en alle inhoud ervan kunnen worden gericht op ons verblijf Zwitserland en Oostenrijk. De vakanties kunnen worden geboekt, de bruiloft kan definitief gepland worden en de voorbereiding kan beginnen. Twee spitsen, drie? Het maakt me niks uit, zolang ze maar veel door elkaar heen rennen en veel scoren.

Boys, succes, Luxemburg zitten we wel even uit. Daarna verwacht ik van Prof. Dr. Kees Jansma communicatie over de onaantrekkelijke speelwijze die Oranje voorstaat, tactiek- en systeemonafhankelijk natuurlijk, slechts gefocussed op het behalen van resultaat. En als winst er niet inzit, rossen we alle ballen weg en spelen 0-0. Prima. Winnen, dat willen we, zoek het verder maar uit.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?