Mijn seizoen kan beginnen!!!

Eind november. De neus- en voorhoofdsholtes zijn leeg, ik ben hersteld van de operatie en van mijn spontane kuitverrekking en mijn nieuwe fiets is er. Eindelijk. Seizoen 2016 kan beginnen...;)

Eerst het klein leed. De holtes gaan voor zover ik voel geweldig goed. Ik ben aardig opgeschoond, heb nergens last meer van en denk al dagen aan meer inspanning dan slechts de rondjes die ik afgelopen week heb gewandeld. Maar ik had nog een kuit. Woensdag heb ik de fysio mijn plan voorgelegd: zaterdag weer eens tacxen, zondag voor het eerst hardlopen. Hij is akkoord. Dertig minuten op marathontempo. Rustig aan dus. Maar dat is prima. Ik ben zo blij dat ik weer even mag, inhouden wordt geen issue. Dinsdag ga ik dan weer, op de baan bij Hellas. Daar is de fysio zelf ook aanwezig, dus die kan even meekijken. Woensdag lig ik weer op zijn tafel, evalueren en voelen hoe de kuit zich heeft gehouden. Nice!

En dan het laatste pronkstuk uit mijn sportcollectie. De fiets. Wat een schoonheid. En wat een fucking monster. Ik kan niet wachten om daar eens lekker op los te gaan, maar dat moet wachten op droog weer. Sinds vandaag heb ik de luxe van een 'slecht weer fiets' en dit is 'm niet, hahaha.


Wat is ie strak, hard en mooi. Alles klopt aan dit hoogstandje. Hij is stijf en snel, maar zit bijzonder comfortabel. De afstanden, de geometrie, klopt en mijn droomwielen hebben ook hun plaats ingenomen. En dat elektrische schakelen, man man man, wat een genot. Zo blij en trots. En eager!

Maar goed. Eerst maar weer eens op gang komen na paar weken rustig aan doen. Morgen dus lekker binnen fietsen (op de 'slecht weer fiets' aka 'tacx fiets') en zondag rennen. Hopla!!

En tussendoor ga ik morgen met Senna naar Rowdy kijken die meedoet aan de Red Bull Knock Out Race op het strand van Scheveningen. Erg stoer en we zijn erg trots op onze crossgod. Hij start in heat 4, om 14.00 uur. Op een kaalgereden strand. Maar toch, misschien kan hij stunten en toegang tot de halve finale op zondag verdienen. Het zou een geweldige prestatie zijn, maar dat is zaterdag de heat finishen ook al!

En zondag naar FC Utrecht - Heracles Almelo, waar de climax van de David di Tomasso-herdenkingsweek plaatsheeft. De FC heeft al de hele week kleine en mooie evenementen gepland die terugslaan op Di Tomasso en zijn tijd bij Utrecht. Erg mooi hoe de club deze speler eert en herinnert en vooral door het betrekken van zijn familie en gezin zorgt dat de band altijd zal blijven. Ik heb dan echt tranen in mijn ogen als ik lees dat zoontje Noah mee mocht trainen met de O11 en het hartstikke goed deed. Hij mag zondag aftrappen. Met alle oud-spelers en stafleden en Dito's familie en vrienden erbij zal het een bijzondere middag worden.

Een druk en mooi weekend dus. En een prima start voor het nieuwe tri-seizoen. Kom maar door!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?