De tegenpartij...?

Waar zijn Koot en Bie? De afgelopen dagen heb ik me weer kostelijk vermaakt met een meneer die zich zo irriteerde aan Geert Wilders, dat hij van de weeromstuit een brief stuurde naar een krant.

En dat wordt dan nog geplaatst ook.

Maar goed, ieder zijn ding. Echter, naar aanleiding van deze brief wordt deze meneer bijna 'gedwongen mee te gaan in de beweging die ontstond' tegen de heer Wilders. Slappe zak. Je doet wat je wilt doen, en als je het niet wilt, doe het dan niet.

Maar goed, plots hebben we een volksbeweging (tegenpartij?) die zich inzet voor het verzet jegens Geert Wilders (en zijn PVV, bleek in Pauw&Witteman). Maar het is niet persoonlijk. En de gebruikte kreet "gevaarlijk" sloeg niet alléén op de heer Wilders.....

Maar goed. Waar maken we ons druk om? Dat is een vraag. Een andere vraag is welke arrogante mens het in zijn hoofd haalt een tegenbeweging op te richten als reactie op iets dat toevallig wel wordt gesteund door grofweg een half miljoen mensen. Dat is wel bijna tien procent van het electoraat.

Ongeacht wat je van Wilders en zijn ideëen, teksten, bijdrage aan een eventuele oplossing, vindt, hem bestrijden lijkt me misplaatst. Daarbij werkt het volstrekt averechts, want de man heeft, wederom zonder zich ergens voor in te hoeven spannen, alle aandacht en is eindelijk ook es een keer de underdog.

Wilders als de Moslim van politiek Nederland. En natuurlijk van Correct Nederland. Laten we ons storen, verzetten, organiseren. Joop den Uyl zou er ter plekke gelukkig van kunnen worden. Linkse intelligentia, ga wat doen met je tijd! Wordt rijk, ga vreemd en koop iemand om voor je eigen gewin. Ik gun jullie ook echt alle lol ter wereld.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?