Oh, zoete tevredenheid.... Dank!

En lekker was het...

Met een zeer negatieve beoordeling van Zoover nog vers op het netvlies zijn we op donderdagavond gaan rijden naar Zuid-Frankrijk. Het betrof het park, waar we vanaf zaterdag terecht zouden gaan komen, teneinde ons drie weken met niets dan elkaar en een zwembad te gaan verpozen.

Maar eerst was daar Nîmes. Hotelletje, overnachting, bijtanken en dan pas de doorstart naar het 'Eiland der Vissers', ofwel Ile de Pescheurs. Maar zowel Nîmes als het hotel bleek prachtig, mierzoet, mooi, lekker, ontspannen, mediterraan en alles waar we zo aan toe waren. Zalig, wat een traktatie, als je nergens op rekent en alles krijgt!

De beloofde vissershutjes deden je inderdaad direct 100 jaar terug in de tijd zakken. Top! Het weer ook, en ere wie ere toekomt, daar kwamen we voor. En het zwembad, haha. Alles ruim, kamers, aantallen kamers, badkamers, tuin, parkeerruimte... We waren al best gelukkig, maar dit leverde instant glimlachen op, die er noch bij de kinderen, noch bij ons vanaf zijn geweest tot we weer terug waren in Nederland.

De enige smet op onze vakantie zat in Nederland. De oudste (11) haalde het de avond voor vertrek nog in zijn hoofd tijdens een rondje motorcrossen zijn elleboog te breken. Uit angst voor de autorit en het ziekenhuis bezoek (wat onvermijdelijk in Frankrijk moest gaan volgen), is hij thuis, bij zijn vader, gebleven. Helaas. Het gemis deed zich na twee weken wel hard voelen, aan beiden kanten. Dat dan weer wel. De tijd dat de man een keus had in meegaan op vakantie, of niet, is dan ook per direct voorbij. Voortaan gaat hij mee. En een week voor vertrek wordt er niet meer gecrossed:)

Na terugkomst, toch weer blij met werk, collega's, huis, zelfs wisselvallig weer. Het is weer goed, we zijn tevreden en het klopt zoals het is. En het leukste begint natuurlijk per direct weer opnieuw: de voorpret. Wat gaan we doen? December skieën met een hoop familie, in mei met het gezin vliegen (Marokko?) en volgend jaar zomer drie weken naar een meertje, in een huisje, op maximaal 15 uur rijden. Als er iemand tips heeft, let us know!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoveel trots, wat een prestatie!!

Toch best indrukwekkend

Waar ga je op vakantie als je traint voor een triathlon?